توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد

 بارش باران در ۲۰ استان

شدت بارش روز دوشنبه 6 خردادماه در شرق مازندران، گلستان، خراسان شمالی و ارتفاعات سمنان است. همچنین فردا با نفوذ جریانات خنک شمالی، کاهش دما در استان‌های واقع در نوار شمالی پیش بینی می شود که بیشترین میزان کاهش دما بین 6 تا 10 درجه روز دوشنبه در سواحل خزر و روز سه‌شنبه در شمال شرق می باشد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 26
کد خبر: ۱۲۱۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان هواشناسی از بارش رگبار باران و صاعقه طی امروز و روزهای دوشنبه‌، سه شنبه و چهارشنبه در ۲۰ استان کشور خبر داد.



بر این اساس از بعدازظهر امروز در استان‌های واقع در شمال غرب برخی نقاط استان‌های کردستان، لرستان، همدان، مرکزی، قزوین، ارتفاعات استان‌های البرز، تهران و سمنان و همچنین شرق خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، برخی نقاط کهگیلویه و بویراحمد، فارس، هرمزگان، رشت و اصفهان رگبار و رعد و برق موقت پیش بینی شده است.

 

فردا با کاهش ناپایداری‌ها در غرب کشور در بخش‌های شمالی آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، استان‌های ساحلی خزر، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، دامنه های جنوبی البرز در قزوین، البرز، تهران، سمنان برخی نقاط همدان، مرکزی، فارس، اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد، غرب کرمان، شمال هرمزگان و غرب یزد رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت روی خواهد داد.

 

شدت بارش روز دوشنبه 6 خردادماه در شرق مازندران، گلستان، خراسان شمالی و ارتفاعات سمنان است. همچنین فردا با نفوذ جریانات خنک شمالی، کاهش دما در استان‌های واقع در نوار شمالی پیش بینی می شود که بیشترین میزان کاهش دما بین 6 تا 10 درجه روز دوشنبه در سواحل خزر و روز سه‌شنبه در شمال شرق می باشد.

 

همچنین سازمان هواشناسی از وقوع رگبار و رعد و برق در ساعات بعد از ظهر روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه (7 و 8 خرداد) در استان‌های واقع در نوار شمالی نواحی مرکزی، بخش هایی از استان‌های فارس و کرمان خبر داد و اعلام کرد: بارش روز چهارشنبه در استان‌های واقع در نوار شمالی به ویژه مازندران، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی، سمنان و تهران تشدید می‌شود.

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار